Όροι χρήσης

Ασφάλεια συναλλαγών 

Η active-z λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους έτσι ώστε όλες οι συναλλαγές και τα προσωπικά σας δεδομένα να είναι απόρρητα και απολύτως διασφαλισμένα. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τοποθετώντας ο πελάτης την παραγγελία ενδέχεται να του ζητηθούν κάποια στοιχεία (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, τόπος αποστολής κτλ). Τα προσωπικά στοιχεία που παραχωρούνται προορίζονται αποκλειστικά για ενδεχόμενη επικοινωνία, ενημέρωση καινούργιων προϊόντων , newsletter. Αυτά απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτο εκτός του προσωπικού που ασχολείται με τη διεκπεραίωση της παραγγελίας του πελάτη.

 

Πληροφορίες & προϊόντα

Η active-z εκτός από τις γραπτές πληροφορίες που θα παρέχει δίπλα από κάθε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, ενδεδειγμένη χρήση, βάρος κτλ)θα είναι σε θέση να σας ενημερώνει για οποιαδήποτε απορία και τηλεφωνικά καλώντας στο 2651066818(από 9:00 έως 21:00).

Η active-z δεσμεύεται ως προς την αυθεντικότητα των προϊόντων της καθώς και για την εγκυρότητα των πληροφοριών που σας παρέχει. Ωστόσο επιφυλάσσεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη που ακούσια προέκυψαν από διακοπή λειτουργίας της ιστοσελίδας ή άλλων αστάθμητων παραγόντων. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης της αποστολής του προϊόντος για περιπτώσεις που δεν ευθύνεται η ίδια(καθυστέρηση courier, αργίες, απεργίες)  καθώς και για τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος που σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ με τον πελάτη για την καλύτερη δυνατή εξεύρεση λύσης. 

Όταν παραλάβετε το προϊόν σας προτείνουμε να το επιθεωρήσετε για να βεβαιωθείτε ότι είναι ακριβώς αυτό που επιλέξατε και παραγγείλατε.

Οι τιμές των προϊόντων όπως αυτές αναγράφονται αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ την αγορά από την www.active-z.gr

 

Περίπτωση μη ολοκλήρωσης παραγγελίας

  • Σε περίπτωση ελλιπών στοιχείων κατά την καταχώρηση της παραγγελίας και αδυναμίας επικοινωνίας μας (τηλεφωνικώς ή με e-mail) από το τμήμα εξυπηρέτησης η παραγγελία θα ακυρώνεται.
  • Σε περίπτωση που το σύστημα ενημέρωσης της διαθεσιμότητας δεν έχει προλάβει να ενημερώσει το site καθώς και στην περίπτωση ταυτόχρονης πώλησης και στα φυσικά καταστήματα με αυτή του e-shop ενδέχεται να μην είναι δυνατή η ταυτόχρονη ενημέρωση του συστήματος.
  • Σε περίπτωση –σπάνια- που τύχει κάτι τέτοιο θα καταβάλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουμε και φυσικά πάντα θα σας ενημερώνουμε για κάθε βήμα.

 

Αλλαγή προϊόντων- Επιστροφές  

Εάν για οποιοδήποτε λόγο-αλλαγή μεγέθους, χρώματος-δεν μείνατε ευχαριστημένοι σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος εντός 15 ημερών.

Ως ημερομηνία αποστολής ορίζεται αυτή που αναγράφεται από την ημερομηνία παράδοσης της εταιρείας courier.

Εάν η αλλαγή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών δεν θα μπορέσουμε να προβούμε σε αντικατάσταση του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη χωρίς φθορές, λερώματα, κομμένα καρτελάκια.  Σας συνιστούμε τα παπούτσια να δοκιμάζονται σε κλειστό καθαρό χώρο και στα ρούχα δώστε προσοχή στην περιοχή του λαιμού για ίχνη από make-up. Η συσκευασία τους να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν πάντα χωρίς φθορές καθώς και όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν την αποστολή.

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος  μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν εφόσον μας στείλετε πρώτα ενημερωτικό e- mail για την επιστροφή του καθώς και το λόγο που το επιστρέφετε. Η αποστολή επιστροφής από τον πελάτη προς την active-z πραγματοποιείται με έξοδα του ιδίου καθώς επίσης και η εκ νέου αποστολή.

Εάν το προϊόν δεν πληροί τους παραπάνω όρους θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

 

Υπαναχώρηση και επιστροφή προϊόντος και χρημάτων

Εάν για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν δεν ικανοποιεί τις ανάγκες του πελάτη μπορεί να επιστραφεί μέσα σε 15 ημέρες.

Την επιστροφή ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα την συνοδεύει η απόδειξη αγοράς καθώς και οτιδήποτε άλλο έχει σταλεί με το προϊόν πχ διαφημιστικά έντυπα.

Ως ημερομηνία αποστολής ορίζεται αυτή που αναγράφεται από την ημερομηνία παράδοσης της εταιρείας courier.

Σε κάθε περίπτωση τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη χωρίς φθορές,μυρωδιές, λερώματα, κομμένα καρτελάκια.Εάν η επιστροφή δεν πληροί τους παραπάνω όρους δεν θα γίνεται δεκτή.

Εάν το προϊόν είναι μέχρι και 49€ και ήδη έχει πληρωθεί η αποστολή του υπάρχει μια χρέωση 2,5€ για την επιστροφή του προϊόντος στην ACTIVE-Z ή 3,5€ για νησιωτική περιοχή.

Εάν το προϊόν είναι άνω των 49€ εφόσον θα επιστραφεί το προϊόν στην ACTIVE-Z ο πελάτης θα επιβαρύνεται το ποσό της αρχικής  αποστολής και της επιστροφής σε εμάς (2,5€ + 2,5€ = 5€) και για νησιωτική περιοχή (3,5€ + 3,5€ = 7€) περιοχή καθώς και της αντικαταβολής εάν υπάρχει 2€.

Η επιβάρυνση της αρχικής αποστολής και αντικαταβολής,εάν υπάρχει, έγκειται στο γεγονός ότι ο πελάτης δεν αγόρασε το προϊόν στο οποίο η αποστολή και η αντικαταβολή του δεν ήταν δωρεάν για την εταιρία. 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ 2,5% ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ.

Εάν η πληρωμή έγινε μέσω Paypal προστίθεται και το ποσό της προμήθειας της Paypal +3.75%  επί του ποσού που κατατέθηκε.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΣΩ PAYPAL H ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ (PAYPAL - 3.75%) , (ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ -2.5%) ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ (2,5€+2,5€=5€ ΓΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ) Η (3,5€+3,5€=7€ ΓΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ)

Σε περίπτωση κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης εκτός της Εθνικής ο πελάτης επιβαρύνεται το ποσό της προμήθειας της τράπεζας που επιθυμεί να μεταφερθούν τα χρήματα(+1€).

 Η αποστολή των χρημάτων σας θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους υπεύθυνους εξυπηρέτησης της εταιρείας.

 

Ελαττωματικά προϊόντα

Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την ACTIVE-Z δεσμευόμαστε για την αυθεντικότητα και την σωστή λειτουργία αυτού. Στην σπάνια περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μας,που πουλήθηκε στον πελάτη,παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα κακής ή ελαττωματικής ποιότητας η ACTIVE-Z δεσμεύεται να :

  • Το παραλάβει πίσω με δική της χρέωση
  • Να το επιθεωρήσει και στην διακριτική της ευχέρεια να το επιδιορθώσει ή-στις περισσότερες περιπτώσεις- να το αντικαταστήσει
  • Να επιστρέψει το προϊόν στον πελάτη με δική της χρέωση

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης επιστροφής χρημάτων για τα ελαττωματικά προϊόντα. Ο λογαριασμός του πελάτη πιστώνεται με το ποσό της επιστροφής του ελαττωμστικού προϊόντος και κάνει χρήση του ποσού αυτού όποτε αυτός το επιθεμεί.

 

Απαραίτητες προϋποθέσεις για επιστροφή και αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

  • Να υπάρχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ
  • Το προϊόν να χρησιμοποιηθεί για την χρήση για την οποία έχει κατασκευαστεί(πχ παπούτσι γυμναστηρίου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως trail running)
  • Το ελάττωμα να οφείλεται στην αστοχία υλικού και όχι στην κακή ή μη ενδεδειγμένη χρήση του προϊόντος. Η ACTIVE-Z είναι σε θέση να γνωρίζει μετά την επιθεώρηση του προϊόντος εάν το πρόβλημα οφείλεται στην κατασκευή του προϊόντος η στην κακή χρήση που υπεβλήθη από τον πελάτη.
  • Να βρίσκεται μέσα σε μια χρονική περίοδο 2 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.
 
Δυσπρόσιτες περιοχές
Σε δυσπρόσιτες περιοχές(https://www.acscourier.net/el/search-areas) το προϊόν αποστέλλεται είτε στο κατάστημα courier της περιοχής σας(χωρίς επιπλέον χρέωση) είτε με αποστολή κατ' ευθείαν στο χώρο σας με επιβάρυνση δική σας (+6€).
 
Σε περίπτωση που ο πελάτης αρνηθεί μια παράδοση, για επόμενη παραγγελία οι μέθοδοι πληρωμής που έχει σαν επιλογή είναι τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η αντικαταβολή δεν θα είναι εφικτή.

NEWSLETTER

Sign Up for Our Newsletter


Επικοινωνήστε μαζί μας από 9:00 έως 21:00 για οποιαδήποτε απορία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.

ΑΠΟΔΟΧΗ